Zwiedzajcie kulinarny świat w ramach naszego wakacyjnego cyklu live cooking'owego - KULINARNE PODRÓŻE Z THE KITCHEN, podczas którego bawić się będziecie, z pewnością najlepiej, bo oprócz pysznych dań, barmani Stacji Food Hall mają dla Was także w planach orzeźwiające, smakowite koktajle.
Jak to będzie wyglądać?
Otóż rozsiadacie się wygodnie wokół wyspy kuchennej, przy której na Waszych oczach, powstawać będą smakowite dania. Zatem nie podwijacie rękawów i nie zakładacie fartuchów, bo ani nie gotujecie, ani nie sprzątacie. Za to cieszycie się chwilą, smakiem i opowieścią, a czasem nawet niekiepskim żartem prowadzącego.
W MENU:
Przywitanie: Domowy chleb i smarowidła
Przystawka: Bulion z grzybami i pierożkami
Danie główne: Pierś z kurczaka kukurydzianego z puree z kapusty czerwonej i polentą
Deser: Dekonstrukcja szarlotki z domowymi lodami